Yritys

Computer Program Unit Oy, CPU Oy, ratkaisee asiakaspalvelun maksamiseen liittyvät tarpeet kokonaisvastuullisena yhteistyökumppanina. Olemme integroineet maksamisen tehokkaasti ja turvallisesti osaksi taloushallintoa yli 25 vuoden kokemuksella. Valtakunnallisesti toimivan yhtiön kotipaikka on Joensuu.

Sinua palvelee 13 CPU:n ammattilaista, joilla on vankka kokemus ja osaaminen siitä, miten julkishallinnon, opetustoimen sekä erikoistavarakaupan kassa- ja maksujärjestelmät voidaan ratkaista järkevästi, turvallisesti ja kustannustehokkaasti fiksulla tavalla.

Kassapalvelutapahtumiin kohdistuu monenlaisia vaateita ja myös tulevaisuuden muutoksia. Meidän tehtävämme on ennakoida tulevaa ja huolehtia siitä, että asiakkaidemme kassapalvelujen tietojärjestelmät ovat aina ajan tasalla.

Asiakaslähtöisyys on meille arjen konkretiaa. Palveluajatuksemme konkretisoituu osaavaan, ahkeraan ja asiakaspalvelutaitoiseen henkilöstöön. Tunnemme asiakkaidemme toimintaprosessit. CPU:n asiakkaana voit luottaa siihen, että saat ensikäden tietoa maksamisen ratkaisuista. Asiakaspalvelumme on arvioitu asiakkaidemme toimesta ensiluokkaiseksi.

Yritys kuuluu Soliditet Finland Oy:n korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!