Kiinnostuitko?

35-vuotias CPU raikasti ilmettään

Vuosi 2021 on käynnistänyt CPU:n 35-vuotisjuhlavuoden ja tuonut tullessaan päivitystä yrityksen ilmeeseen. CPU on ottanut käyttöön vuoden alusta paitsi upouuden yrityslogon, niin myös omat ratkaisutunnukset kullekin maksamisen alustan osakokonaisuudelle sekä juhlatunnuksen tälle vuodelle.

”Uudistus istuu luontevasti CPU:n uuteen aikakauteen, joka alkoi puolitoista vuotta sitten liittyessämme pohjoismaiseen Confirma Software -konserniin. Muutos on tuonut liiketoimintaan uutta kansainvälistä otetta, jonka halusimme näkyvän myös yrityksemme ilmeessä”, kertoo CPU:n myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Kupiainen.

Juhlavuosi katsottiin luontevaksi ajankohdaksi yritysilmeen päivitykselle. Konserniin liittymisen jälkeisestä koronavuodesta selvittiin säikähdyksellä ja nyt juhlavuonna katse voidaan suunnata taas tulevaan.

”Liittyminen osaksi Confirma-perhettä on tuonut lisämahdollisuuksia, joita ei edes koronapandemian aikaansaama epävarma maailmantilanne näytä horjuttaneen. Kolmessa ja puolessa vuosikymmenessä yrityksemme on onnistunut saamaan asiakkaita, jotka ovat sitoutuneita ja valmiita kehittämään ratkaisuja kanssamme yhteistyössä poikkeusoloista huolimatta. Lähdemme juhlavuoteen kiitollisin mielin,” CPU:n toimitusjohtaja Timo Kärkkäinen toteaa.

Visuaalisen ilmeen päivittämisellä pyritään sekä parantamaan viestintää nykyisille asiakkaille, että edistämään brändimielikuvaa ja uusasiakashankintaa.

Moniulotteinen 35-vuotias

Uudessa logossa on pidetty brändin tuttu värimaailma: sininen, valkoinen ja musta. Neliö on kuitenkin muutettu kolmiulotteiseksi kuutioksi. Sen kolme näkyvää sivua kuvastavat yrityksen toimintaa ja tuotetta, maksamisen alustaa, jolla on useita ulottuvuuksia. Samalla logo symboloi CPU:n toimintafilosofiaa: ratkaisuja haetaan myös kuution eli laatikon ulkopuolelta.

Uusi logo on CPU:n tavoin selkeä ja konstailematon. Yhdessä jo aiemmin käyttöön otetun plussakuosin ja Ceepos-ilmeen kanssa uusi logo luo CPU:lle eheän visuaalisen identiteetin.

Yrityksen nimen pitkä ja virallinen muoto Computer Program Unit on jätetty logosta pois.Juhlavuoden ajan uuden logon kainalossa kulkee tummansininen 35-vuotisjuhlatunnus, joka jatkaa samaa visuaalista linjaa logon kanssa.

Ratkaisut saivat oman tunnusvärinsä

Ilmeuudistuksen myötä kaikki kolme Ceepos-ratkaisukokonaisuutta ovat saaneet itselleen myös oman ratkaisutunnuksensa sekä tunnusvärinsä. Ceepos-kassajärjestelmän tunnistaa nyt omasta vaalean lilasta ikonistaan, verkkomaksamisen pirteästä pinkistä ja mobiilimaksamisen vaaleansinisestä väristä. Uudesta yrityslogosta, juhlatunnuksesta sekä ratkaisutunnuksista on käytössä asiakasviestinnässä suomenkieliset ja konsernitasolla englanninkieliset versiot.

Uutinen

Helpdesk-asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 3/2020

Lue lisää