Kiinnostuitko?

Cash-In keventää taloushallintosi työtaakkaa

Maksusuoritusten valvonta, maksumuistutusten lähettäminen sekä perinnän käynnistäminen ovat monille yrityksille työvaiheita, joihin ei aina ehditä paneutua niiden vaatimalla intensiteetillä. Vanhanaikaisten työkalujen vuoksi aikaa tuhlaantuu maksusuoritusten manuaaliseen seurantaan, erilaisten lomakkeiden täyttämiseen ja riittävien tietojen etsimiseen eri järjestelmistä.

CPU:n kumppaniyrityksen, Cash-In Consultingin, palvelut tuovat helpotusta yrityksille, jotka painiskelevat yllä mainittujen haasteiden parissa. Cash-In on taloushallinnon asiantuntijayritys, joka kuuluu CPU:n kanssa Confirma Software -konserniin. Maksuvalvonta ja kaikki siihen sisältyvät toiminnot ovat yksi monista Cash-Inin taloushallinnon palveluista.

”Cash-Inin palveluiden avulla säästää huomattavasti aikaa ja resursseja, kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Yritykset ja kunnat voivat antaa meidän hoidettavaksi yksittäisiä taloushallinnon osa-alueita, kuten maksumuistutuksen ja perinnän. Tarvittaessa hoidamme suurempiakin kokonaisuuksia, jotka kattavat koko laskun elinkaaren aina laskujen lähettämisestä mahdollisiin perintäpalveluihin ja ulosottoon.” kertoo Kenneth Bjon Cash-Iniltä.

Cash-Inin 35-vuotisen historian aikana toiminnot ovat hioutuneet huippuunsa, ja asiakastyytyväisyys on korkea. Yrityksen tavoitteena onkin tehdä taloushallinnon rutiineista asiakkailleen mahdollisimman vaivattomia automatisoinnin ja seurannan avulla.

”Asiakkainamme on esimerkiksi kuntia, kuntayhtymiä, energialaitoksia ja jäteyhtiöitä, jotka ovat ulkoistaneet meille taloushallintonsa osia, kuten laskujen perinnän. Meillä on korkea onnistumisprosentti – jopa kolme neljästä maksaa laskunsa saatuaan meiltä ensimmäisen yhteydenoton.”

Kun turhat rutiinit poistuvat, toiminta tehostuu

Cash-Inin palveluissa panostetaan helppokäyttöisyyteen ja erilaisten integraatioiden tuomiin helpotuksiin. Esimerkiksi CPU:n Ceepos-järjestelmän ja Cash-Inin järjestelmän välinen integraatio poistaa manuaalista työtä ja mahdollistaa yhden tai useamman työvaiheen ulkoistamisen Cash-Inille.

Integraation avulla laskut lähtevät suoraan Ceepos-järjestelmästä Cash-Inin maksuvalvontaan. Cash-In seuraa maksusuorituksia, tilittää ja raportoi ne suoraan toimeksiantajalle. Näin ollen moni työvaihe jää kokonaan pois ja jättää talousosastolle enemmän aikaa muihin työtehtäviin.

Helpotusta esimerkiksi kuntien talousosastolle tuo myös Cash-Inin tekninen välityskanava ulosottoon – talousosaston ei tarvitse enää täyttää saataviin liittyviä lomakkeita ja lähettää niitä eteenpäin tai käsitellä ulosoton tilitysraportteja. Kaikki rutiinityöt hoituvat sujuvasti Cash-Inin kautta.

Jos taloushallintopalveluiden ulkoistus tai kilpailutus on teillä ajankohtaista, ota rohkeasti yhteyttä Cash-Iniin – käydään kokonaisuus läpi kanssanne.

Ota yhteyttä:


Kenneth Bjon
Key Account Manager
puh: 0207 701 573
email:kenneth.bjon@cash-in.fi
www.cash-in.com

Mikä on Cash-In?

Cash-In on vuonna 1985 perustettu perintätoimisto ja taloushallintoalan asiantuntijayritys. Cash-Inin palveluihin kuuluvat saatavien hallintaan liittyvien palveluiden lisäksi mm. laskun elinkaaripalvelut, luottotietopalvelut, Cash-In Finance -rahoituspalvelut ja lakipalvelut. Cash-In on jäsenyritys sekä Suomen Perimistoimistojen liitto ry:ssä että Taloushallintoliitossa.

Cash-In on osa DL-yhtiöitä, jotka työllistävät yli 100 henkilöä ympäri Suomen. DL-yhtiöt ovat osa Pohjoismaissa toimivaa Confirma Software -konsernia.

Uutinen

Tervetuloa käyttäjäpäiville syksyllä etäyhteyksin!

Lue lisää