Kiinnostuitko?

Collector tarjoaa asiakkaillesi joustavaa maksuaikaa

Collector on joustava maksutapa, joka tarjoaa asiakkaillesi enemmän maksuaikaa, mutta samaan aikaan mahdollistaa sinulle tasaisen kassavirran. Toimintaperiaatteena on, että Collector ostaa laskusi ja vastaa asiakkaasi maksukykyä koskevasta luottoriskistä.

Collectorilla asiakkaasi voi ostaa tuotteen laskulle, joka on maksettavissa joko yhdellä kertaa tai osissa. Laskulle tarjotaan maksuaikaa maksimissaan 60 päivää tai osamaksuina 3–36 kuukautta.

Kauttamme pääset tekemään sopimuksen Collectorin kanssa, minkä jälkeen voimme määritellä maksutavan käyttöön Ceepos-järjestelmässäsi.

Valinnanvapautta maksamisen aikatauluun

Kassalla asiakkaan valitessa maksutavaksi Collectorin, kassakäyttäjä syöttää asiakkaan henkilötiedot, joiden perusteella Collector tarkistaa automaattisesti asiakkaan luottotiedot ja hyväksyy maksun. Collector-valinta tulee näkyviin kuitille.

Asiakkaasi saa postissa kotiinsa laskun sekä kertaluottosopimuksen ja maksaa sen valintansa mukaan joko yhdellä kertaa tai useammassa osassa.

Hankkimalla Collector-tilin asiakkaasi voi myös koota useat samasta paikasta tekemänsä ostokset yhdelle laskulle. Sen seurauksena maksumuistutusten tarve vähenee, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Suomessa Collector-maksutapa on käytössä muun muassa S-ryhmän ja Keskon verkkokaupoissa sekä Terveystalolla.

Tutustu lisää Collectorin palveluihin täällä.

Kysy lisää myynti@cpu.fi

Mikä on Collector?

Collector on vuonna 1999 perustettu, Tukholman pörssiin listattu pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille. Göteborgin pääkonttorin lisäksi, sillä on konttoreita myös Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Pankkitoiminnan lisäksi Collector sijoittaa potentiaalisiin fintech -yrityksiin pääomasijoitusrahastonsa kautta päämarkkinoinaan Suomi, Ruotsi ja Norja.

Collector tarjoaa yrityksille maksuratkaisuja sekä verkko- että kivijalkakauppaan, yritys- ja kiinteistölainoja sekä factoring -palveluita.

Uutinen

Ceepos-käyttäjät kokoontuivat ensimmäistä kertaa etänä käyttäjäpäiville

Lue lisää