Kiinnostuitko?
Me CPU Oy:ssä olemme huomioineet koronaviruspandemian työtavoissamme. Pienistä muutoksista huolimatta palvelumme jatkuu normaalina. Seuraamme jatkuvasti nykytilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia suosituksia, joiden mukaan toimimme. Olemme jo kiristäneet toimintatapojamme mm. matkustuksen osalta sekä sallimalla etätöiden tekemisen laajemmin ja kiinnitämme myös erityistä huomiota käsihygieniaan. Henkilökuntamme seuraa myös omaa terveydentilaansa tarkasti, eikä riskeeraa muita. Näillä toimilla pyrimme tuottamaan palvelumme jatkossakin normaalisti.  

Jos epidemia pahenee, voi sillä olla vaikutus asiakaspalvelumme palvelutasoon, mutta tiedotamme asiasta tarvittaessa erikseen. Joka tapauksessa henkilöstömme ei matkusta epidemia-alueille ja kaikki tarpeeton työmatkustus vältetään. Toistaiseksi suosimme kaikissa kokouksissa ja koulutuksissa virtuaalisten tapaamisten työkaluja.  

Palveluiden tuottamisen osalta palvelinkapasiteettipalveluiden toimintamme (Atean ja Fujitsun konesalit) säilyy normaalilla tasolla.  

Lisätietoja saatte tarvittaessa suoraan omalta asiakasyhteyshenkilöltänne tai myynti@cpu.fi

Lisätietoja

CPU Oy
Myynti
Uutinen

CPU Tiedote COVID-19 tilanteesta

CPU Tiedote COVID-19 tilanteesta

Lue lisää