Kiinnostuitko?

Käyttäjäpäivistä kiitettävää palautetta – Moni toivoo etäyhteysmahdollisuutta myös ensi vuodelle

Koronapandemian pitkityttyä teimme CPU:lla jo loppukeväästä päätöksen järjestää vuotuiset käyttäjäpäivämme syksyllä 2020 poikkeuksellisesti etäyhteyksin. Niinpä 16.-17.9.2020 käyttäjäpäiviä vietettiin videoneuvotteluyhteyksiä ja livestriimausta hyödyntäen.

Olimme tapahtuman teknisen toteutuksen suhteen monella tapaa uuden äärellä, mutta saamamme palaute käyttäjäpäivien osallistujilta on ollut rohkaisevaa. Palautekyselyn vastauksissa yleisarvosana tapahtuman onnistumisesta oli kouluarvosana-asteikolla keskiarvoltaan 8,5.

Sekä esittäjien puheenvuoroille, että tapahtuman tekniselle toteutukselle annettiin arvosanaksi yleisimmin 9. Avoimissa palautteissa tosin tuotiin esiin teknisen alustan piirteitä, joiden oli koettu häirinneen katselukokemusta.

Tapahtuman toteutus etäyhteydellä keräsi silti paljon kiitosta ja jopa 66 prosenttia vastaajista kertoi osallistuvansa tapahtumaan jatkossakin mieluimmin etäyhteydellä, jos sellainen mahdollisuus tarjotaan.

Palautteesta suuntaviivoja ensi vuoteen

Käsitellyistä aiheista eniten kiinnostusta herättivät verkkomaksaminen, tuotekehitys sekä mobiilimaksusovelluksen uudet toiminnot. Avoimissa palautteissa kiiteltiin esitysten selkeyttä ja helppoa seurattavuutta. Palautteen pohjalta kehityskohteeksi tuleville vuosille nousi muun muassa tapahtuman aikataulutus.

Kiitämme lämpimästi kaikkia palautekyselyyn vastanneita! Palautteissa esiin nostetut seikat otetaan huomioon ensi vuoden käyttäjäpäivien suunnittelussa.

Kaikkien asiakasorganisaatioidemme on mahdollista palata käyttäjäpäivien videotallenteisiin sekä esityksissä käytettyihin materiaaleihin jälkikäteen. Materiaalit ovat vapaasti jaettavissa asiakasorganisaatioidemme sisällä, mutta toivomme, että niitä ei jaeta ulkopuolisille.

Videolinkit ja materiaalit on toimitettu käyttäjäpäivien osallistujille viikolla 40. Palautekyselyyn vastanneista lähes 80 prosenttia haluaisi palata käyttäjäpäivien sisältöön videotallennemuodossa myös tulevaisuudessa, joten pyrimme vastaamaan tähän kysyntään myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Mikäli et osallistunut käyttäjäpäivään, tai et jostain muusta syystä ole materiaaleja saanut, mutta haluaisit niihin tutustua, olethan yhteydessä markkinointisuunnittelijaamme Miia Ruuttulaan, miia.ruuttula@cpu.fi

Muissa käyttäjäpäivien sisältöä koskevissa kysymyksissä teitä palvelee myynti@cpu.fi

Lisätietoja

CPU Oy
Myynti
Uutinen

CPU:n Black Friday -kampanja on täällä!

Lue lisää