Kiinnostuitko?

Mobiilimaksamisen ratkaisu yhdistää helppouden ja tehokkuuden

Tarjoa asiakkaillesi mobiilimaksun helppous tinkimättä taloushallinnon prosessien automatiikasta

Ceepos Mobiilimaksu -sovellus tuo vaivattoman mobiilimaksamisen osaksi kuntien, kaupunkien ja yritysten arkea. Se auttaa vähentämään käteisen käytöstä koituvia haasteita ja mahdollistaa maksamisen ilman kalliita laiteinvestointeja.

Kun kukin asiakas suorittaa maksamisen omalla mobiililaitteellaan, maksaminen on helppoa ja turvallista. Maksutiedot siirtyvät kuitenkin automaattisesti taloushallinnon järjestelmiin aivan kuten Ceeposin asiakaspalvelukassalla tai verkkokaupassa.

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen maksutapahtumien käsittelyssä hyödynnetään valmiita liittymiä taloushallinnon järjestelmiin eli mobiilimaksaminen hyötyy samasta raportoinnin automatiikasta kuin muutkin Ceepos- maksamisen alustan ratkaisut.

Monipuolinen maksusovellus

Sovellus on kehitetty palvelemaan erityisesti päivittäin toistuvaa maksamista esimerkiksi perinteisten lounaslippujen korvaajana henkilöstöravintoloissa. Sovellusta on myös mahdollista käyttää tunnisteena kassalla tilanteissa, joissa on tarpeen todistaa esimerkiksi opiskelijan ruokailuoikeus tai tilimyyntiasiakkuus.

Ceepos Mobiilimaksu palvelee kuitenkin yhtä lailla minkä tahansa palvelun tai tuotteen maksamisessa. Se tarjoaa entistä paremman ratkaisun erityisesti kausiluonteisiin käyttöpaikkoihin tai sellaisten palveluiden maksamiseen, joita varten kiinteän kassatyöaseman asentaminen ei ole mahdollista.

Sovellus mahdollistaa maksamisen useissa eri käyttöympäristöissä. Kaikki tuote- ja myyntitiedot siirtyvät sovelluksesta asiakasympäristökohtaisesti.

Myyjä voi seurata maksuja helposti valvojan sovelluksella.

Tutustu uuteen ratkaisupakettiimme

Olemme tehneet maksamisen ratkaisujen hankinnasta entistä helpompaa paketoimalla eri kohderyhmille suunniteltuja kokonaisuuksia. Mobiilimaksamisesta ensimmäisenä saatavilla pienille ja keskisuurille kunnille suunnattu kokonaisuus.

Klikkaa paketin sivulle alta:

 

Helppokäyttöinen ja turvallinen sovellus

Ilmainen Ceepos Mobiilimaksu -sovellus on käyttäjien ladattavissa yleisistä sovelluskaupoista. Sovellus on käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla.

Asiakas voi ostaa tuotteita sovelluksen kautta joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla. Korttimaksaminen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksessa täyttää uusimmat PCI- ja PSD2-vaatimukset. Kaikki maksukorttien tiedot tallennetaan ainoastaan suojatulle maksusivulle, ei itse sovellukseen.

 

Ceepos Mobiilimaksu

  • ilmainen sovellus saatavilla sovelluskaupoista
  • käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla
  • maksaminen joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla
  • käytettävissä useissa eri asiakasympäristöissä
  • sama taloushallinnon automatiikka kuin muissa Ceepos-ratkaisuissa
  • täyttää uusimmat tietoturvavaatimukset
  • maksujen seuranta valvojan sovelluksessa

 

Haluatko kuulla lisää?

Kysy lisää mobiiliratkaisun mahdollisuuksista ja käyttöönotosta myynti@cpu.fi tai varaa etäesittely jättämällä yhteystietosi alle:

 

Ota yhteyttä

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/
Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää