Kiinnostuitko?

Maksamisen ratkaisut autoliikkeille ja -huoltoon

Ceepos-ratkaisut mahdollistavat uusia toimintamalleja

Olemme toimineet autoliikkeiden ja –huoltojen maksamisen ratkaisujen toimittajana jo yli 10 vuotta. Toimitamme kassajärjestelmäratkaisuja yhteistyössä Keyloop (Finland) Oy:n kanssa.

AutoMaster Kassa on Keyloopin AutoMaster-toiminnanohjausjärjestelmän myyntitoimintoihin integroitu järjestelmä kassalla ja verkossa maksamiseen. Ohjelmistoa voidaan käyttää ajoneuvokaupan, korjaamotyömääräin- ja varaosamyynnin tapahtumien rahastamiseen useilla eri maksutavoilla.

AutoMaster-järjestelmästä maksettaviksi siirretyt maksut ovat integroinnin kautta saman tien kassajärjestelmän käsiteltävissä. Maksuja voidaan käsitellä myös verkkomaksuina.

Erotu tarjoamalla asiakkaillesi uutta

AutoMaster Kassa mahdollistaa nykyaikaisten maksamisen toimintojen ja kaikkien maksuvälineiden käytön sekä maksamisen ratkaisujen kehittämisen omana kokonaisuutenaan.

Ratkaisuihin voidaan liittää myös verkkomaksaminen vaikkapa autopesujen ostoon ja kulunvalvonta ajoneuvopuomein sekä mahdollistaa mm. verkosta ostettujen pesujen käyttö pesukadulle ajamalla tai auton tuonti huoltoon, nouto huollosta ja maksaminen itsepalveluna aukioloaikojen ulkopuolella.

Luotettava kumppani

Olemme asiakkaallemme luotettava yhteistyökumppani, ja tarjoamme ratkaisuillemme koko niiden käyttöajalle kattavat tuki-, ylläpito– ja konsultointipalvelut asiantuntevan henkilöstömme toimesta. Kun autoliikkeessä tai -huollossa halutaan hoitaa maksamisen prosessit myös taloushallinnon kannalta tehokkaasti ja mahdollistaa uusia toimintamalleja asiointiin, olemme juuri se oikea toimittaja.

 

Lue lisää:

Maksamisen ratkaisut Veholla

Keyloopin verkkosivuilta

Etsitkö referenssikohdetta lähistöltä? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/

Luotettavat Ceepos- maksamisen ratkaisut

Maksamisen H-hetkellä ei ole varaa epäonnistua, joten valitse viisaasti - meidän ratkaisuihimme voit luottaa.

Kassajärjestelmät

Montako järjestelmää organisaatiossasi tarvitaan käteis-, kortti- ja muiden maksujen käsittelyyn?

Lue lisää

Verkkomaksaminen

Ceepos-verkkomaksuratkaisulla voit hoitaa tuotejulkaisut verkkokauppaan ja ottaa keskitetysti vastaan muiden tietojärjestelmien maksuja.

Lue lisää

Mobiilimaksaminen

Tarjoa asiakkaillesi mobiilimaksun helppous tinkimättä taloushallinnon prosessien automatiikasta.

Lue lisää

Kulunvalvonta

Kattavat Ceepos -kulunvalvontatoiminnot henkilö- ja ajoneuvokulunvalvontaan.

Lue lisää

Laitteet ja maksupäätteet

Maksamisen ratkaisuihin liittyvät POS-työasemat, oheislaitteet ja maksupäätteet saat yhden luukun periaatteella meiltä.

Lue lisää
Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää