Kiinnostuitko?

Oppilaitoksen maksujen käsittely keskitetysti – yhdellä ja samalla maksamisen alustalla

Lounasmaksu mobiilisti? Työtilaus laskutusmyyntinä? Tutkintotodistusmaksu tai tulityökorttikurssille ilmoittautuminen verkossa? Kaikki hoituvat Ceeposin kautta.

Oppilaitoksissa CPU:n ratkaisuja käytetään mm. yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, koulutuskuntayhtymissä ja opistoissa. Asiakkaidemme käytössä on kassajärjestelmä-, verkkomaksu-, mobiili– ja kulunvalvontaratkaisujamme.

Tunnemme markkinajohtajana oppilaitosympäristöjen asettamat haasteet ja maksamisen erityispiirteet erinomaisesti. Yli 20 vuoden kokemus oppilaitoksien kanssa toimimisesta on tuonut matkan varrella paljon oppilaitoskäyttöön tarkoitettuja toimintoja ratkaisuihimme

Maksamisen ratkaisut laajaan palvelujen kirjoon

Oppilaitosympäristössä on usein tarjolla vastaavia palveluja kuin yhteiskunnassamme laajemminkin; kirjastot, opiskelija- ja opetusravintolat, erilaiset palvelupisteet sekä erilaisia tilaustöitä valmistavat yksiköt palvelevat paikoin tuhansia asiakkaita päivittäin. Opiskelijoiden ruokailuoikeuksien tunnistaminen ja valvonta on myös osa päivittäistä rutiinia. Käytössä olevien ratkaisujen tulee myös valmistaa opiskelijoita työelämään. Ratkaisumme vastaavat näihin tarpeisiin, ja soveltuvat joustavasti sekä pienen että suuren oppilaitoksen tarpeisiin

Luotettava kumppani

Olemme asiakkaallemme luotettava yhteistyökumppani, ja tarjoamme ratkaisuillemme koko niiden käyttöajalle kattavat tuki-, ylläpito– ja konsultointipalvelut asiantuntevan henkilöstömme toimesta. Kun oppilaitoksessa halutaan hoitaa maksamisen prosessit myös taloushallinnon kannalta tehokkaasti ja käyttäjätahojen tarpeita unohtamatta, olemme juuri se oikea toimittaja.

Etsitkö referenssikohdetta lähistöltä? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/

Luotettavat Ceepos- maksamisen ratkaisut

Maksamisen H-hetkellä ei ole varaa epäonnistua, joten valitse viisaasti - meidän ratkaisuihimme voit luottaa.

Kassajärjestelmät

Montako järjestelmää organisaatiossasi tarvitaan käteis-, kortti- ja muiden maksujen käsittelyyn?

Lue lisää

Verkkomaksaminen

Ceepos-verkkomaksuratkaisulla voit hoitaa tuotejulkaisut verkkokauppaan ja ottaa keskitetysti vastaan muiden tietojärjestelmien maksuja.

Lue lisää

Mobiilimaksaminen

Tarjoa asiakkaillesi mobiilimaksun helppous tinkimättä taloushallinnon prosessien automatiikasta.

Lue lisää

Kulunvalvonta

Kattavat Ceepos -kulunvalvontatoiminnot henkilö- ja ajoneuvokulunvalvontaan.

Lue lisää

Laitteet ja maksupäätteet

Maksamisen ratkaisuihin liittyvät POS-työasemat, oheislaitteet ja maksupäätteet saat yhden luukun periaatteella meiltä.

Lue lisää
Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää